چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷

خبری خوش برای دوستداران نویسندگی؛

کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» در شیراز برگزار می‌شود

دوره آموزشی قصه ساز در شیراز

اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس با همکاری مؤسسه حیرت، کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» را برای گروه‌های مختلف سنی برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، همزمان با آغاز تعطیلات تابستان و ایام اوقات فراغت، کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» برای گروه‌های مختلف سنی با همکاری کتابخانه‌های عمومی فارس و مؤسسه حیرت در شیراز برگزار می‌شود.

کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز»، ویژه گروه‌های سنی مختلف است و در سه بخش کودک، نوجوان و بزرگسال اجرا می‌شود؛ کارگاه ویژه کودکان ۸ تا ۱۱ سال با تدریس غزاله سبوکی، کارگاه ویژه نوجوانان ۱۲ تا ۱۷ سال با تدریس غزاله سبوکی و محمدعلی نجفی و دوره بزرگسالان با تدریس محمدعلی نجفی برگزار خواهد شد.

این دوره شامل ۲۰ ساعت آموزشی، ۱۰ جلسه ۲ ساعته است و در پایان، به شرکت‌کنندگان مدرک معتبر اعطا خواهد شد. هزینه شرکت در این کارگاه ۲۰ میلیون ریال است؛ اعضای کتابخانه‌های عمومی فارس می توانند با تخفیف ۵۰ درصدی و با هزینه ۱۰ میلیون ریال در این دوره شرکت کنند.

گفتنی است، مهلت ثبت‌نام کارگاه داستان‌نویسی «قصه ساز» تا پایان خردادماه ۱۴۰۴ است و کارگاه‌ها از ابتدای تیرماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شوند.

علاقه‌مندان می‌توانند، از طریق ارسال پیام در پیام‌رسان واتساپ به شماره ۰۹۳۹۸۹۵۳۳۵۹ یا تماس با شماره ۰۷۱۳۲۲۷۶۹۳۰ در این دوره ثبت‌نام کنند.

کارگاه داستان‌نویسی «قصه‌ساز» در شیراز برگزار می‌شود

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
4 + 10 =